Ansetter Site Manager

Skrevet av: Finnmark Kraft         Dato: 02.05.13 10:00

Arctic Wind styker staben og ansetter Site Manager

Maik Droese er ansatt som ny Site Manager ved Havøygavlen vindpark. Maik har tidligere jobbet hos Nordex med ansvar for vedlikehold, nå sist som hovedansvarlig for vedlikehold av Nordex sine installasjoner i Nederland.

Maik er utdannet Industritekniker fra Tyskland, han har lang og variert praksis innen drift og vedlikehold, både generelt innen elektro, men spesielt innen vindkraft. Maik har tidligere jobbet som Site Manager på Havøygavlen, og er godt kjent med de lokale forholdene. Maik tiltrådde stillingen i Arctic Wind den 1. april 2013.

-Arctic Wind ønsker å styrke kompetansen innen drift og vedlikehold av Havøygavlen vindpark. Jeg er derfor svært fornøyd for at Maik har takket ja til å begynne hos oss, sier administrerende direktør Egon Leonardsen i Arctic Wind.  -Han har en solid bakgrunn og vil passe godt inn i vårt team, tilføyer han.

Jobben er veldig interessant og jeg ser frem å få være med på prosessen med å videreutvikle Havøygavlen vindpark. De viktigste oppgavene i starten vil være å gjøre meg kjent med selskapet og skaffe meg oversikt over driften av Havøygavlen vindpark, sier Maik.

 

Finnmark Kraft AS, Postboks 1500, 9506 Alta E-post:post@finnmarkkraft.no
Webdesign: Origo • www.origonord.no   Teknisk løsning: K2 Solutions AS