De første ansatte på plass

Skrevet av: Hege E Johansen         Dato: 15.04.10 13:16

Sivilingeniør Lise Mette K. Heggheim er en av to nyansatte i Finnmark Kraft. Heggheim har mange års erfaring fra bygg- og anleggsbransjen. Selskapets andre nyansatte sivilingeniør er Edvard Einarsen.


– Vi er meget godt fornøyd med å få tilført sterk kompetanse til selskapet og ser frem til å få to dyktige sivilingeniører med på laget i Finnmark Kraft. Det sier en svært fornøyd administrerende direktør, John Masvik, etter at kraftselskapet nå har ansatt Lise Mette K. Heggheim og Edvard Einarsen i sin virksomhet.

Lise Mette Heggheim har mange års erfaring fra bygg- og anleggsbransjen. Deriblant fra Rambøll Norge AS der hun i dag er ansatt som byggteknisk rådgiver, og har vært ansatt i 17 år. Heggheim tiltrer stillingen i Finnmark Kraft den 6. april 2010. Hun ser fram til å ta løs på nye utfordringer.

– Jobben er veldig interessant og ikke minst er kraftbransjen helt ny for meg. Å få være med i et helt nytt foretak fra starten av gir unike muligheter. Kraftbransjen er en veldig spennende bransje, og jeg tror min erfaring fra bygg- og anleggsbransjen skal komme godt med i Finnmark Kraft. Både med tanke på metodikk, men også i andre sammenhenger, mener Heggheim.

Når hun tiltrer stillingen om få uker blir det viktigste å få oversikt over og gjøre seg kjent med nyetablerte Finnmark Kraft; selskapets forutsetninger og planlagte prosjekter. – Jeg gleder meg veldig.

Edvard Einarsen er den andre nyansatte i Finnmark Kraft. Einarsen kommer fra Statens vegvesen Nord-Troms og Vest-Finnmark og tiltrer sin stilling som sivilingeniør i selskapet 1. juni.

Finnmark Kraft AS, Postboks 1500, 9506 Alta E-post:post@finnmarkkraft.no
Webdesign: Origo • www.origonord.no   Teknisk løsning: K2 Solutions AS