Arctic Wind har ansatt administrerende direktør

Skrevet av: Lise Heggheim         Dato: 02.11.11 13:23

Arctic Wind AS har ansatt Egon Leonhardsen som administrerende direktør for selskapet.

Leonhardsen er 39 år og har foruten ingeniørutdanning en utdanning som bedriftsøkonom og master of management program fra BI. Han har erfaring fra ulike stillinger i Lyse Nett og Lyse Gass gjennom 7 år, og har de siste årene jobbet som innleid site-manager på Havøygavlen vindkraftverk. Egon Leonhardsen er født og oppvokst i Havøysund, i Måsøy kommune og ser frem til å ta fatt på nye utfordringer. Han har tiltrådt sin nye stilling 1.november 2011.

– Arctic Wind har med denne tilsettingen fått på plass en person med stor faglig tyngde og meget verdifull vindkraftkompetanse. Leonhardsen vil få utfordrende oppgaver knyttet til utvikling av selskapets vindpark, og tilføre eierselskapet Finnmark Kraft verdifull kompetanse til utviklingen av nye prosjekter. Ansettelsen er en viktig del av oppbyggingen av lokal kompetanse og verdiskapning. Det er en viktig brikke som har falt på plass og vi er selvsagt veldig glade for at han takket ja til stillingen, sier styreleder i Arctic Wind, John Masvik.

Arctic Wind AS ble kjøpt av Finnmark Kraft 1.september 2011. Finnmark Kraft er eid av Alta Kraftlag, Hammerfest Energi, Luostejok Kraftlag, Nordkyn Kraftlag, Ymber, Repvåg Kraftlag og Varanger Kraft, samt den største grunneieren i Finnmark, Finnmarkseiendommen (FeFo).

Finnmark Krafts formål er å bygge ut ny fornybar energi i Finnmark med basis i lokalt eierskap.

Finnmark Kraft AS, Postboks 1500, 9506 Alta E-post:post@finnmarkkraft.no
Webdesign: Origo • www.origonord.no   Teknisk løsning: K2 Solutions AS